搜索 專業目錄
   
客戶門戶
/ jogi-nyilatkozat
Jogi nyilatkozat
divider
Az Internet minden használójának – így szolgáltatásunk igénybevevőjének is – a rendszer használatakor tudomással kell bírnia az internetes kapcsolat biztonságtechnikai és egyéb veszélyeiről, ezért azokat jelen leírásunk összeállításakor ismertnek tételeztük fel.

Rendszeresen töltse le az Ön által használt operációs rendszerhez, böngészőhöz elérhető frissítéseket, javító verziókat.

Javasoljuk, hogy az alkalmazott böngésző adatbiztonsági beállításait lehetőség szerint a szükséges legnagyobb biztonságot garantáló szintre állítsa be. Ebben az esetben a program figyelmezteti Önt minden, a böngésző használata során potenciálisan kárt okozó tartalom megnyitása előtt.

Lehetőség szerint tartózkodjon az internetes szolgáltatás mások jelenlétében, illetve nyilvános helyen (pl. Internet Kávézó, munkahelyen sokak által közösen használt gép) stb.) történő használatától.

Amennyiben mégis így veszi igénybe szolgáltatásunkat, az általunk megvalósított védelmi intézkedések mellett szükség van az Ön közreműködésére is. Ebben az esetben – ha fennáll annak a lehetősége, hogy mások is hozzáférnek az Ön által használt számítógéphez biztonsági lépéseket javasoljuk végrehajtani.

Fontos! Felhívjuk a figyelmét, hogy ha nyilvános helyen, vagy mások által is hozzáférhető, esetleg nem megfelelő vírus és egyéb biztonsági védelem hiányában lévő számítógépen használja az internetes szolgáltatást, akkor ennek a kényelmi funkcióknak az igénybevételét biztonsági szempontból kockázatosnak tartjuk, és használatát NEM javasoljuk.